Sjölanders Entreprenad & Fastigheter AB

Badrumsrenovering Karlskoga

När du väl är dags för badrumsrenovering i Karlskoga, så bör du anlita oss! Med oss kan du känna dig trygg och säker med vår professionalism och kunskap.

Varmt välkommen!

Badrumsrenovering i Karlskoga med kvalitet och pålitlighet.

Letar du efter en byggfirma som kan hjälpa dig med badrumsrenovering i Karlskoga? Välkommen till Sjölanders Entreprenad & Fastigheter AB! Hos oss kan du få hjälp med plattsättning, golvläggning, mattläggning, olika renoveringar, fönsterbyten, dörrbyten, byggarbeten och solskydd. Alltså så kan du anlita oss för nästintill vad som helst. Vi ser till att lösa allt som du kan önska dig.

Du kan lita på att vår byggfirma alltid levererar badrumsrenoveringar i Karlskoga med kvalitet och pålitlighet i fokus. Med flera år av erfarenhet och dedikerat arbete så strävar vi alltid efter att leverera byggtjänster som inte bara ser snygga ut, utan även kommer att hålla i flera år framåt. Teamet på Sjölanders Entreprenad & Fastigheter AB är professionella hantverkare som har de certifikat och den kunskapen som behövs för att kunna ge våra kunder de bästa resultaten, som förverkligar dina byggdrömmar. Vill du renovera ditt badrum, sätta in nya golv eller byta fönster? Inget är för litet för oss. Varmt välkommen till vår byggfirma! Vi ser fram emot att få höra mer om dina badrumsdrömmar och renoveringsplaner, så att vi kan få hjälpa dig med det. 

Kontakt

Våra samarbetspartners

Klicka på deras loggor för mer information.

Tjänster

Byggfirmas tjänster

Här nedan kan du se några av de tjänster som vi erbjuder. Hittar du inte det du söker? Tveka då inte att kontakta oss, så kan vi säkert lösa något!

Badrum

Badrumsrenovering

Känns det dags för badrumsrenovering i Karlskoga? Med vår byggfirma så kan du lita på att vårt team löser allt du kan önska dig. Vi installerar dusch, badkar, el golvvärme, belysningar, nya speglar – Ja, allt du kan tänka dig helt enkelt!

Köksrenovering Karlskoga

Köksrenovering

Välkommen till vår byggfirma i Karlskoga när du söker efter ett professionellt team som kan hjälpa dig med köksrenovering! Vi sätter alltid kvalitet i fokus, samt noggrannhet och omsorg, så att du och familjen kan njuta av ditt drömkök.

Fönsterbyte i ett rum

Fönsterbyten

Vi är här för att hjälpa dig med fönsterbyten. Som återförsäljare av Norlux ser vi till att hela processen blir smidig och effektiv, så att dina nya fönster stänger ute kylan, och håller värmen kvar i hemmet. Vi ser till att dina fönster fungerar optimalt.

Använd ROT när det är dags för badrumsrenovering i Karlskoga!

När du som privatperson anlitar vår byggfirma för badrumsrenovering i Karlskoga, eller för något att, så kan du få rotavdrag för vissa delar av arbetskostnaden. Detta innebär att du kan få rabatt på arbetskostnaderna som utförs på ditt hem, eller tomt. Dock så är det viktigt att komma ihåg att man får högst 50 000kr för rotavdrag, per person och per år.  Har du funderingar kring ROT? Kolla då upp det med Skatteverket, eller med oss. Vi ser fram emot att få höra från dig.

Om oss på Sjölanders Entreprenad & Fastigheter AB

Sjölanders Entreprenad & Fastigheter AB är baserade i Karlskoga, men vi hjälper givetvis i närliggande områden också! Vår vision är att vara en pålitlig byggfirma i Karlskoga som levererar pålitliga och 1:a klassiga hantverk till våra kunder. Samt så vill vi ser till att alltid bemöta våra kunder professionellt och med öppenfamn, så att de känner sig trygga med oss. 

Vi löser allt som du kan önska dig! Inget är för litet för oss på Sjölanders Entreprenad & Fastigheter AB. Teamet är pålitliga och professionella med flera år av erfarenhet så att du kan känna dig trygg när du väljer oss som din byggfirma. Har du någon fråga eller är du redo att börja ditt nästa byggprojekt med oss? Kontakta oss då antingen via telefon, eller via det smidiga kontaktformuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

Skräddarsydda lösningar för din badrumsrenovering i Karlskoga

Vårt team på Sjölanders Entreprenad & Fastigheter AB är mycket stolta över att kunna erbjuda så många byggtjänster – Alla med lika bra kvalitet och precision. När du vill renovera ditt badrum så är det viktigt att du väljer rätt firma. Att renovera badrummet är ett stort steg och kan verkligen förvandla hemmet till det bättre. Önskar du ett modernt, minimalistiskt utrymme eller något som liknar ett spa, med en lyxig känsla? Låt oss hjälpa dig att förverkliga din badrumsrenovering i Karlskoga, med skräddarsydda lösningar!

Kontakta oss för badrumsrenovering i Karlskoga

Anlita oss när det är dags att förverkliga dina byggdrömmar

Välkommen till Sjölanders Entreprenad & Fastigheter AB – Vi utför byggtjänster med högsta kvaliteten och alltid med noggrannhet. Teamet står redo för att hjälpa dig med badrum, eller köksrenovering, fönsterbyten, mattläggning, solskydd och så mycket mer! Vi ser fram emot att få höra från dig.

072-858 21 13

Ring vår byggfirma i Karlskoga

Begär offert

Här kan du skicka in en kontaktförfrågan

Instagram

Följ vår Instagram

Vill du veta mer?
Kontakta oss idag!