Sjölanders Entreprenad & Fastigheter AB

Fönsterbyte Kristinehamn

Välkommen att kontakta oss när det är dags för fönsterbyte i Kristinehamn! Vi är återförsäljare av Norlux fönster - Fönster som ser till att stänga ute kylan och håller värmen kvar inne.

Varmt välkommen!

Våra hantverkare hjälper med fönsterbyte i Kristinehamn.

Dags för fönsterbyte i Kristinehamn? Välkommen till Sjölanders Entreprenad & Fastigheter AB! Hos oss kan du få hjälp med plattsättning, golvläggning, mattläggning, fönsterbyten, dörrbyten, byggarbeten och solskydd. Du kan alltså anlita oss för nästintill vad som helst inom bygg. Vi ser till att lösa allt som du kan önska dig.

Du kan lita på att vår byggfirma alltid har kvalitet och pålitlighet i fokus. Med år av erfarenhet och dedikerat arbete så strävar vi alltid efter att leverera byggtjänster som inte bara ser snygga ut, utan även är bygg som kommer att hålla i flera år framåt. Teamet på Sjölanders Entreprenad & Fastigheter AB är professionella hantverkare som har de certifikat och den kunskapen som behövs för att kunna ge våra kunder de bästa resultaten, som förverkligar dina byggdrömmar. Vill du byta ut dina gamla fönster mot nya, pålitliga fönster från Norlux? Det fixar vi! Vi har alltid kunden i fokus och ser till att snabbt och smidigt byta ut dina fönster. Varmt välkommen till vår byggfirma i Karlskoga! Vi ser fram emot att få höra mer om ditt kommande projekt, och att få hjälpa dig med det. 

Kontakt

Våra samarbetspartners

Klicka på deras loggor för mer information.

Tjänster

Byggfirmas tjänster

Här nedan kan du se några av de tjänster som vi erbjuder. Hittar du inte det du söker? Tveka då inte att kontakta oss, så kan vi säkert lösa något!

Badrum

Badrumsrenovering

Känns det dags för badrumsrenovering? Med vår byggfirma i Karlskoga så kan du lita på att vårt team löser allt du kan önska dig. Vi installerar dusch, badkar, el golvvärme, belysningar, nya speglar – Ja, allt du kan tänka dig helt enkelt!

Köksrenovering Karlskoga

Köksrenovering

Välkommen till vår byggfirma när du söker efter ett professionellt team som kan hjälpa dig med köksrenovering! Vi sätter alltid kvalitet i fokus, samt noggrannhet och omsorg, så att du och familjen kan njuta av ditt drömkök.

Fönsterbyte i ett rum

Fönsterbyten

Vi är här för att hjälpa dig med att fixa fönsterbyte i Kristinehamn. Som återförsäljare av Norlux ser vi till att hela processen blir smidig och effektiv, så att dina nya fönster stänger ute kylan och håller värmen kvar i hemmet. 

Använd ROT när du anlitar oss förfönsterbyte i Kristinehamn!

När du som privatperson anlitar vår byggfirma för badrumsrenovering, fönsterbyte eller något annat, så kan du få rotavdrag för vissa delar av arbetskostnaden. Detta innebär att du kan få rabatt på arbetskostnaderna som utförs på ditt hem, eller tomt. Dock så är det viktigt att komma ihåg att man får högst 50 000kr för rotavdrag, per person och per år.  Har du funderingar kring ROT? Kolla då upp det med Skatteverket, eller med oss. Vi ser fram emot att få höra från dig.

Om oss på Sjölanders Entreprenad & Fastigheter AB

Sjölanders Entreprenad & Fastigheter AB är baserade i Karlskoga, men vi hjälper givetvis i närliggande områden också! Vår vision är att vara en pålitlig byggfirma i Karlskoga som levererar pålitliga och 1:a klassiga hantverk till våra kunder. Samt så vill vi se till att alltid bemöta våra kunder genom högkvalitativ service och med öppenfamn, så att de känner sig trygga och kan lita på oss. 

Vi löser allt som du kan önska dig inom bygg! Inget är varken för litet eller för stort för oss på Sjölanders Entreprenad & Fastigheter AB. Teamet är pålitliga och professionella med flera år av erfarenhet så att du kan känna dig trygg när du väljer oss som din byggfirma. Har du någon fråga eller är du redo att börja med ditt nästa byggprojekt med oss? Kontakta oss då antingen via telefon, eller via det smidiga kontaktformuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

Vi är återförsäljare av Norlux fönster

Vårt team på Sjölanders Entreprenad & Fastigheter AB är mycket stolta över att kunna erbjuda fönster och installation av bästa kvalitet. När du anlitar oss för fönsterbyte i Kristinehamn med omnejd, så kan du känna dig säker med att veta att dina fönster kommer vara prisvärda. Norlux fönster är nämligen anpassade till vårt Nordiska klimat, vilket då säkerställer att stänga ute kylan, och håller värmen kvar i ditt hem. Har du frågor eller är du redo för fönsterbyte? Kontakta oss redan nu!

Vi kan allt om fönsterbyte i Kristinehamn

Anlita oss när det är dags att förverkliga dina byggdrömmar

Välkommen till Sjölanders Entreprenad & Fastigheter AB – Vi utför byggtjänster med högsta kvaliteten och arbetar alltid med noggrannhet. Teamet står redo för att hjälpa dig med badrum, eller köksrenovering, fönsterbyten, mattläggning, solskydd och så mycket mer! Vi ser fram emot att få höra från dig.

072-858 21 13

Ring för fönsterbyte i Karlskoga

Begär offert

Här kan du skicka in en kontaktförfrågan

Instagram

Följ vår Instagram

Vill du veta mer?
Kontakta oss idag!